Совети од стручни лица

Проширете ги вашите хоризонти со препорачаните написи

Card image

Превенцијата носи здравје

Носот е почетниот дел од респираторниот систем и има заштитна улога при вдишување на воздух во телото.

Дознај повеќе
Card image

Борба против настинки во тек на бременоста

Бремените жени се повеќе подложни на вирусни инфекции како што се кашлица, настинка и грип. Линијата Aqua Maris нуди целосно безбедно решение за назална конгестија кај бремени жени во форма на природен деконгестив, Aqua Maris Strong.

Дознај повеќе
Card image

Aqua Maris во светот

Aqua Maris е оригинален хрватски бренд со над дваесетгодишно искуство во продажба и промоција на производи базирани на морска вода, со повеќе од 220 милиони пакети продадени, присутен во повеќе од 30 земји на 3 континенти.

Дознај повеќе