Aqua Maris Clean

За секого. Секој ден.

Aqua Maris Clean

Повеќе морска вода за повеќе воздух

Приказна за морето

Процес на производство кој го одзема здивот, но и го носи

Морската вода за производите на Aqua Maris® ја црпеме на длабочина од повеќе од 20 метри, со длабока почит кон природата и грижа за екосистемот.

Дознајте повеќе за процесот на производство

Моќта на морето

Одамна знаеме дека морската вода лекува, го ревитализира телото и го зајакнува здравјето, а нејзините корисни својства JGL ги унапредува преку иновативна технологија повеќе од 20 години.

Морето лекува

Нашите експерти ја препознаа единствената терапевтска моќ на Јадранското Море богато со минерали и ја преточија во производи кои имаат значително влијание и помош во придвижување на глобален здравствен тренд.

100 милиони корисници

Клиничките испитувања во Хрватска и низ целиот свет го докажуваат високиот квалитет на производите Aqua Maris®, а најголема потврда ни е поддршката од повеќе од сто милиони лојални корисници ширум светот.